Muzicale

HAVANA feat. Yaar & Kaiia – Big love

După succesul internațional al hitului „I Lost You”, single ce a ajuns pe locul 33 la nivel mondial pe Shazam și care s-a menținut în topurile radiourilor din Rusia, Turcia, Grecia, Israel și Ucraina, Havana lansează alături de Yaar și Kaiia „Big Love”.

Sorin Seniuc, Vanotek și Raul Eregep colaborează pentru a doua oară cu Yaar, alături de care au lansat single-ul anterior și pentru prima oară cu Kaiia, vocea feminină care completează sound-ul single-ului „Big Love”.

„„Big Love” vine ca o continuare a piesei noastre anterioare, „I Lost You”, pe care am lansat-o împreună cu Yaar, de data aceasta și alături de Kaiia, o artistă foarte talentată a cărei voce se combină perfect cu cea a băieților. Sperăm că noul single va ajunge la inimile voastre”, declară Havana.

O coproducție Cat Music și Global Records, single-ul este compus de Sorin Seniuc, Ion Chirinciuc (Vanotek) și Alexandra Tirtirau, iar videoclipul este regizat de Khaled.

Cu peste 63 de milioane de vizualizări adunate pe YouTube, single-ul și clipul “Vita Bella” a cucerit publicul din România și a avut impact în țări din Europa precum Franța, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Grecia și Bulgaria. „Que Sera, Sera” este cel de-al doilea single Havana și a fost compus de Vanotek și Sorin Seniuc, în studiourile Smash Production. În 2016, Havana colaborează cu Alexandra Stan și lansează „Ecoute”, clip ce a generat peste 82 de milioane de vizualizări pe YouTube. În 2017, Raul Eregep a ajuns în finala X Factor și a fost la un pas de a deveni marele câștigător. La scurt timp după Raul s-a alăturat proiectului Havana și au lansat „Mon Amour”, primul single în această formulă. La sfârșitul anului 2017, Sorin Seniuc, Vanotek și Raul Eregep au lansat „Danza”, un featuring cu Erik & J. Yolo, iar în mai 2018, Havana a colaborat pentru prima oară cu Ioana Ignat și au lansat „Vivere”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here