Stirile ZileiTârgu-Jiu

Hârtie igienică de 1 MILION DE EURO la SJU? Capotă: Eroare în SICAP

Gigel Capotă neagă c-ar fi achiziționat hârtie igienică și role de hârtie, de aproape 1 milion de euro, pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Managerul SJU susține că a fost o eroare pe SICAP.

”Sabotorii Gorjului” a dezvăluit afacerea ce pare dubioasă. Conform sursei menționate, tranzacția a fost făcută printr-o firmă locală, SC Tip Lux, de la care unitatea spitalicească a achiziționat hârtie de 4.725.000 lei, prețurile de achiziție fiind, la unele produse, chiar și de 10 ori mai mari decât cele de pe piață. Societatea a avut cinci angajați anul trecut și are ca obiect de activitate vânzarea de ziare și articole de papetărie.

Nicolae Ivan, directorul Sabotorii Gorjului

Gigel Capotă, managerul SJU, susține, însă, că lucrurile relatate în presă sunt absurdități și promite c-o să le clarifice printr-un comunicat și prezentarea de documente. Conform spuselor sale, achiziția a fost anulată în urma unei erori pe SICAP.    

UPDATE: Consilierul județean PNL, Denisa Șuță, a cerut demisia directorului SJU, Gigel Capotă, în urma dezvăluirilor apărute în presa locală.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here