LIFE

Harry Styles, în topul nominalizărilor la MTV Europe Music Awards

Cântărețul Harry Styles conduce topul nominalizărilor la ediția de anul acesta a galei MTV Europe Music Awards (EMA).

Starul pop, în vârstă de 28 de ani, care a devenit celebru ca membru al grupului One Direction – a primit șapte nominalizări, inclusiv pentru cel mai bun cântec („As It Was”), cel mai bun videoclip („As It Was”), cel mai bun artist, cel mai bun concert, cel mai bun artist pop, cel mai bun artist britanic și din Irlanda de Nord și cel mai mare grup de fani.

Taylor Swift a primit șase nominalizări, inclusiv pentru cel mai bun videoclip lung, care este o categorie nouă la EMA. Taylor, în vârstă de 32 de ani, va concura cu Harry Styles la premiile pentru cel mai bun videoclip („All Too Well (10 Minute Version) (Taylor’s Version)”), cel mai bun artist, cel mai bun artist pop și cel mai mare grup de fani.

Pentru premiul MTV EMA pentru cel mai bun artist au mai fost nominalizate Adele, Beyoncé, Nicki Minaj și Rosalia, cele două din urmă completând topul selecțiilor, cu câte cinci.

„Pink Venom” (BLACKPINK ), „Woman” (Doja Cat), „The Heart Part 5” (Kendrick Lamar) și „Super Freaky Girl” (Nicki Minaj) sunt nominalizările pentru cel mai bun cântec.

Pentru cea mai bună colaborare concurează Bad Bunny, Chencho Corleone – „Me Porto Bonito”, David Guetta & Bebe Rexha – „I’m Good (Blue)”, DJ Khaled ft. Drake & Lil Baby – „Staying Alive”, Megan Thee Stallion & Dua Lipa – „Sweetest Pie”, Post Malone ft. Doja Cat – „I Like You (A Happier Song)”, Shakira ft. Rauw Alejandro – „Te Felicito” și Tiësto & Ava Max – „The Motto”.

Anul acesta, gala MTV Europe Music Awards va avea loc la PSD Bank Dome din Dusseldorf, Germania, pe 13 noiembrie. Printre artiștii nominalizați în premieră se numără Stephen Sanchez, Dove Cameron, Doechii, Baby Keem, Mae Muller, Shenseea, Summer Walker și Wet Leg. Evenimentul – care este găzduit pentru a șasea oară în Germania – va fi difuzat pe MTV în peste 170 de țări din întreaga lume, iar fanii își pot vota artiștii preferați prin www.mtvema.com, unde se găsește și lista completă a nominalizărilor.

Anul trecut, marele câștigător al galei a fost britanicul Ed Sheeran, care a primit premiile pentru cel mai bun artist și cel mai bun cântec, „Bad Habits”.

Comment here