MotruStirile Zilei

Hanu știe care este principalul DEZAVANTAJ al lui Morega. ”Vor fi taxați ÎN ECHIPĂ!”

Dorin Hanu știe care este principalul dezavantaj al lui Cosmin Morega, în perspectiva bătăliei pentru Primăria Motru, din 2020: faptul că face parte din echipa lui Gigel Jianu. Este destul de tensionată situația în cadrul PSD Motru, unde pare că se oscilează între candidatura lui Morega și cea a lui Constantin David, directorul din minerit, pentru alegerile locale de anul viitor. Liderul organizației PSD, fostul primar Dorin Hanu, este deranjat că Morega pune presiune și cere stabilirea candidatului până la finalul acestui an.

Dorin Hanu, președintele PSD Motru, a discutat cu conducerea județeană a partidului și s-a stabilit ca, în ianuarie 2020, să fie deciși candidații la primăriile celor două municipii ale județului.

Viceprimarul Cosmin Morega le cerea, săptămâna trecută, șefilor de la partid să stabilească, până la finalul anului, candidatul la Primăria Motru. Morega a lăsat impresia că ia în calcul plecarea la altă formațiune politică, dacă nu va fi desemnat, hotărât fiind să candideze în 202o.

”Este corectă această poziție, prin care ameninți? Nu este în regulă! Important este să fii pe placul colegilor, organizația alege candidatul, noi ne supunem!”  reacționează Dorin Hanu.  

Faptul că face parte din echipa primarului liberal Gigel Jianu, este, în opinia lui Dorin Hanu, principalul dezavantaj al viceprimarului Cosmin Morega.

”Oamenii zic că și viceprimarul este vinovat pentru nerealizări! În 4 ani, nu se vede nimic, este o nemulțumire totală în oraș!” declară liderul PSD Motru.

Cosmin Morega crede că alta ar trebui să fie poziția lui Dorin Hanu, în calitate de lider de organizație, și anume să informeze motrenii că toată puterea este în mâinile primarului localității și că viceprimarului i-au fost luate atribuțiile, în acest mandat.

”Cred că Dorin Hanu s-a exprimat greșit! Eu și viceprimarul Morega am fost cei care au avut de suferit de pe urma mandatelor lui Hanu! A lăsat datorii imense!” reacționează și Gigel Jianu, primarul liberal al Motrului.

În opinia sa, Cosmin Morega este cel mai îndreptățit să fie desemnat candidat PSD la primărie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here