Sportive

Handbaliştii UCB, victorie în Banat

Echipa de handbal masculin a Universității Constantin Brâncuși din Târgu Jiu a reușit să se   impună în deplasare, în fața echipei CSU Poli Timișoara, scor 31-29. Meciul a contat pentru etapa a-12-a din Divizia A, Seria D.

Cu victoria înregistrată la Timișoara, handbaliștii gorjeni, antrenați de Adrian Gorun, au pus capăt unei serii de înfrângeri care au  îndepărtat pentru moment echipa gorjeană de podiumul Seriei D din Divizia A. Numeroasele accidentări din cadrul lotului au condus la această serie neagră de rezultate, care fost însă stopată pe terenul celor de la CSU Poli Timișoara. Gorjenii au controlat partida  de la un capăt la celălat și au reușit să aducă la Târgu Jiu cele trei puncte puse în joc.

“Meciul de la Timișoara a fost unul echilibrat, dar controlat în totalitate de echipă noastră,  dar nu la o diferență mai mare de trei goluri. Până la final, experiența jucătorilor noștrii și a spus cuvântul și am reușit o victorie imprtantă pentru economia finală a clasamentului. Mergem cu un moral destul de bun în deplasarea de la Alexandria, din Cupei României. Încercăm să scoatem maximum din acest meci, cu toate că va fii foarte greu sa mergem mai departe. Sperăm să încheiem anul bine, cu rezultate pozitive și fara probleme medicale. Pentru noi, numeroasele probleme medicale de la nivelul lotului au fost un inamic în plus în acest sezon”, a declarat Robert Sakizlian, directorul sportiv al UCB Târgu Jiu.

UCB este pe locul 4 în Grupa D a Diviziei A, cu 15 puncte acumulate, la 9 puncte de locul trei ocupat CS Unirea Sânnicolau Mare, dar și cu un joc mai puțin disputat. Cu moralul refăcut în urma acestei victorii, handbaliștii UCB se pregătesc de o altă deplasare extrem de dificilă, de acestă dată în Cupa României, la CSM Alexandria. Meciul, care contează pentru optimile Cupei României este programat pentru data de 8 decembrie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here