Sportive

Handbaliştii UCB, meci la Arad

Echipa de handbal masculin a Universității “Constantin Brâncuși” vrea să-și continue șirul victoriilor în actuala stagiune. Gorjenii se deplasează la Arad, pentru întâlnirea cu HC Beldiman Arad. Meciul este programat duminică, 20 octombrie, de la ora 14.00 și contează pentru etapa a șasea din Divizia A, seria D.

Gorjenii, antrenați de Adrian Gorun, merg cu gânduri mari la Arad. Vor să lege cea de-a patra victorie consecutivă din campionat, dar pentru asta trebuie să treacă de gazdele de la HC Beldiman. Gruparea gorjeană traversează o perioadă foarte bună în campionat, cu trei victorii consecutive, în timp ce formația arădeană a reușit doar o remiză pe teren propriu în acest sezon.

“Întâlnim o formație care practică un joc agresiv pe teren propriu și care, surprinzător, a adunat doar un singur punct în acest sezon. Din informațiile pe care le avem este o echipă cu jucători tineri, mare parte dintre ei fiind juniori, dar care are în componență și câțiva jucători ucrainieni. Sper să plecăm victorioși din această deplasare, care la prima vedere pare accesibilă. Mizez  pe experiența și valoarea băieților noștri și sper să plecăm cu toate cele trei puncte de la Arad”, a declarat directorul sportiv al UCB, Robert Sakizlian.

Antrenorul Adrian Gorun se așteaptă la un meci greu la Arad, în ciuda perioadei mai puțin bune pe care o traversează echipa gazdă.

Întâlnirea de la Arad este o bună repetiție pentru meciul din Cupa României. Cele două echipe se vor întâlni, pe 3 noiembrie, la Târgu-Jiu, în șaisprezecimile de finală din Cupa României.  Dacă vor trece de formația arădeană în cupă, în următorul tur, gorjenii au șanse foarte mari să aducă la Târgu- Jiu una din echipele de top din handbalul românesc.

“O victorie la Arad, în campionat, ne poate da un moral excelent pentru meciul din Cupa României. Vom juca cu HC Beldiman și în cupă, pe teren propriu, pe 3 noiembrie. Ne dorim să ne calificăm mai departe. Vrem să aducem în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu o echipă din Liga Națională. Sunt sigur că iubitorilor de handbal din Târgu-Jiu le este dor de aerul din Liga Natională,” a mai declarat directorul sportiv al UCB, Robert Sakizlian.

Înaintea etapei a șasea, UCB este pe trei în clasament cu 9 puncte acumulate, în timp ce echipa din Arad este pe penultimul loc, cu un singur punct acumulat în acest sezon.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here