Sportive

Handbalistele, tot mai aproape de Liga Florilor

Handbalistele CSM Târgu-Jiu au început returul cu o victorie după ce au învins, sâmbătă, pe teren propriu, CSU Oradea, scor 31-23, la pauză 18-10.

Formația gorjeană a înregistrat cea de-a 11-a victorie consecutivă din actuala ediție de campionat și a mai făcut un pas important către Liga Florilor, după ce a trecut de una dintre echipele bune din această serie, CSU Oradea. Meciul a contat pentru etapa a 14-a, prima din retur. Gorjencele sunt neînvinse și conduc autoritar Seria B a Diviziei A, cu 11 victorii și 33 de puncte. Alexandra Gavrilă și Florența Ilie, ambele cu câte 7 goluri, au fost cele mai bune marcatoare din tabăra gorjeană.

CSM TÂRGU-JIU: Cristina Popovici, Alina Ciuchiatu, Elena Marica Bercu – Bianca Chiriță 2g, Bianca Stanca2g , Andreea Olariu, Valentina Toader 1g, Gabriela Frunză, Alexandra Gavrilă 7g, Pal Ceandani 3g, Florența Ilie 7g, Iulia Andrei 3g, Mihaela Obedeanu 2g, Daniela Toader, Sabine Klimek 4g. Antrenori: Liviu Andrieș și Andrei Enache.

CSM Târgu-Jiu va sta în etapa a 15-a, astfel că următorul meci în campionat pentru formația gorjeană vine în etapa a 16-a, în deplasare, pe 13 martie, cu CNE Râmnicu Vâlcea. 

Comment here