Sportive

Handbalistele țintesc a treia victorie consecutivă

CSM Târgu Jiu revine în Sala Sporturilor pentru o nouă confruntare din Liga Florilor. După două meciuri în deplasare, handbalistele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache, vor evolua din nou în fața propriilor suporteri, sâmbătă, împotriva Gloriei Buzău. Meciul contează pentru etapa a-5-a și va începe la ora 18.00.

Handbalistele și-au îndeplinit obiectivul pe termen scurt: două victorii în deplasare, pe terenul celor două formații nou-promovate, Știința București și Corona Brașov. Gorjencele forțează a treia victorie consecutivă. Interul Sabrina Lazea spune că atmosfera în vestiar este una bună și își dorește prima victorie din acest sezon pe teren propriu.

Sabrina Lazea, CSM Târgu Jiu: ”Moralul este mult mai bun, atmosfera este alta. Când câștigi, este bine, vine și liniștea. Toate meciurile din acest campionat sunt grele, toate echipele sunt bune, iar nivelul este foarte sus. Este un meci acasă și mi se pare normal să facem primele trei puncte pe teren propriu. Jucăm cu o echipă bună, dar eu spun că suntem la același nivel și putem lua cele trei puncte. Avem nevoie de o tribună plină și de atitudine. Eu spun că atitudinea și caracterul pot să bată orice”. 

Comment here