Sportive

Handbalistele lui Andrieş, debut cu dreptul în noul sezon al Diviziei A

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu-Jiu a debutat cu dreptul, miercuri după-amiază, în noul sezon al Diviziei A. Echipa, antrenată de Liviu Andrieş şi Andrei Enache, s-a impus fără probleme, scor 42-27, la pauză 18-9, în faţa formaţiei CSU Oradea şi este liderul Seriei B, după prima etapă a turneului de la Sf. Gheorghe.

Debut fulminant pe Sepsi Arena pentru handbalistele senioare de la CSM Târgu-Jiu, care au început în forţă noua stagiune a Diviziei A. Cu poftă de handbal, după câteva luni de pauză competiţională, handbalistele de la Târgu-Jiu au dominat partida cu CSU Oradea de la un capăt la celălalt.

„A fost un meci aşteptat de noi toţi cei de la CSM. Ne bucurăm de faptul că am reuşit să arătăm că suntem o echipă puternică, o echipă care şi-a propus ca obiectiv promovarea în Liga Florilor. În ceea ce priveşte jocul, am reuşit să-l controlăm din primul până în ultimul minut, iar fetele au reuşit, după o pauză extrem de lungă de la ultimul meci oficial, să se mobilizeze şi să arate un handbal foarte bun. Am primit multe mesaje de încurajare înainte de partidă şi vrem să le mulţumim celor de acasă, care au fost alături de noi”, a declarat după meci, pentru csmtargujiu.ro, antrenorul secund, Andrei Enache.

Cristina Predoi a fost cea mai bună marcatoare a echipei din Târgu-Jiu, cu 7 goluri. Mihaela Obedeanu şi Irina Neacşu au înscris câte 5 goluri, Cosmina Cozma 4 goluri, iar Florentina Moisin a punctat de 3 ori în poarta adversă. Pe lista jucătoarelor care au marcat în acest meci şi-au trecut numele şi Ira Zinatullina cu 4g, Bianca Stanca 4g, Ştefania Chiriţă 3g, Mădălina Olariu 3g, Valentina Toader 2g, Andreea Olariu 1g şi Gabriela Frunză 1g. La succes a contribuit din plin şi Andreea Rotaru, chiar dacă nu şi-a trecut numele pe lista marcatoarelor. Un aport important l-a avut şi „poarta”, apărată cu brio de Alina Ciuchiatu, Sara Abed Kader şi Aron Bianca, utimele două aflate la debutul oficial pentru CSM Târgu-Jiu.

Comment here