Sportive

Handbalistele, învinse pe terenul Rapidului. Andrieş: Nu am avut atitudinea potrivită

Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a pierdut, sâmbătă, partida disputată în deplasare, cu Rapid București, scor 20-31. Meciul a contat pentru etapa a 22-a a Ligii Florilor Mol. Ira Zinatullina și Maria Gavrilă au fost cele mai bune marcatoare ale CSM Târgu Jiu, fiecare cu câte cu 5 goluri.

Handbalistele au reluat seria meciurilor din campionat, după o pauză de aproape o lună. Elevele lui Liviu Andrieș au avut parte de un meci dificil, cu una dintre cele mai puternice echipe din Liga Florilor.

”A fost un meci împotriva unei echipe extrem de puternice, în care nu am arătat foarte bine. Din păcate, noi nu am avut ritm, nu am avut atitudinea potrivită, dar repet, am întâlnită o echipă foarte valoroasă. S-a văzut faptul că este primul meci pe care-l jucăm după o pauză de o lună de zile” a declarat antrenorul Liviu Andrieş.

După duelul cu Rapid, CSM Târgu Jiu își va concentra toată atenția pe partida de miercuri, 1 mai, cu Minaur Baia Mare, extrem de importantă în lupta pentru evitarea locurilor de baraj.

”Toată atenția noastră este îndreptată acum către meciul de miercuri împotriva celor de la Baia Mare, meci în care sunt sigur că vom arăta cu totul altfel și vom obține victoria” a afirmat Andrieş.

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Andreea Chetraru(3 intervenții), Elena Marica Bercu(4 intervenții)– Bianca Ștefania Chiriță, Helena Paulo Simao Gilda 4g, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 5g, Andreea Mihart, Mirabela Coteț, Ira Zinatullina 5g, Andreea Chiricuță 2g, Laura Moldovan 1g, Ana Maria Lopătaru, Florența Ilie 2g, Iuliia Andriichuk 1g, Sabine Klimek. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.