Sportive

Handbalistele CSM Târgu Jiu vin cu medaliile la ultimul meci din campionat

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru ultima reprezentație din acest sezon. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache joacă, vineri, pe teren propriu, cu HC Dunărea Brăila, ocazie cu care handbalistele CSM Târgu Jiu le vor prezenta suporterilor medaliile de argint și trofeul de finalistă a Cupei României. Meciul va începe la ora 17.30.

Sezonul 2022-2023 din handbalul românesc se apropie de final. Un sezon peste care CSM Târgu Jiu și-a lăsat din plin amprenta. Gruparea gorjeană, deși nu a fost creditată la începutul sezonului cu prea multe șanse de a rămâne pe prima scenă a handbalului românesc, a răsturnat toate calcule hârtiei. CSM Târgu Jiu s-a luptat de la egal la egal cu granzii campionatului și cu echipele de tradiție din handbalul românesc, iar rezultatul final a fost unul de excepție. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și-a asigurat prezența și în stagiunea viitoare din Liga Florilor, fără a mai fi nevoie de meciurile de baraj. Mai mult, CSM Târgu Jiu a avut un parcurs senzațional și în Cupa României, unde a ajuns până în finală.

Liviu Andrieș, antrenorul care continuă să scrie istorie pentru sportul gorjean, își dorește ca ultimul meci din actuala stagiune a Ligii Florilor să fie o sărbătoare pentru toată lumea, la Târgu Jiu.

”Fetele trebuie felicitate în acest ultim joc și sunt convins că suporterii vor veni la sală pentru a face acest lucru. Efectiv trebuie să ne bucurăm de această ultimă etapă, de tot ceea ce am realizat. Ca rezultat, ca exprimare în joc, nu pot să vă spun ce așteptări am. Personal, îmi doresc doar ca fetele să se bucure de acest ultim meci, să ieșim sănătoși din acest joc și, bineînțeles, să ne bucurăm de acest final de campionat, pe care, vă spun sincer, nu-l așteptam. Va trebui să încheiem cu o sărbătoare din toate punctele de vedere” a declarat Andrieș.

Comment here