Sportive

Handbalistele CSM Târgu-Jiu s-au reunit miercuri, 1 iulie

Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu s-a reunit miercuri, 1 iulie, în vederea începerii pregătirii pentru sezonul 2020-2021, anunță site-ul oficial al clubului.

11 jucătoare, care au activat și sezonul trecut, s-au prezentat la reunirea de la Stadionul Municipal: Valentina Toader, Mădălina Olariu, Andreea Olariu, Bianca Stanca, Bianca Ștefania Chiriță, Ana Maria Diaconescu, Alina Ciuchiatu, Andreea Rotaru, Ira Zinatullina, Gabriela Frunză și Cristina Georgiana Predoi. La reunire a fost prezentă și noua achiziție a CSM-ului, Sara Abed-Kader. Evoluează pe postul de portar și vine de la HC Zalău.

La nivelul băncii tehnice, echipa va fi antrenată, în continuare, de Liviu Andrieș, iar din acest sezon a fost cooptat ca antrenor secund, Andrei Enache.

Alături de cei doi antrenori ai handbalistelor, la reunire a participat șeful secției de handbal a CSM, Dan Ilieș, dar și directorul clubului, Robert Bălăeț, care a declarat că-și dorește să facă și alte achiziții, pentru întărirea lotului, în viitorul sezon.

CSM Târgu-Jiu este unul dintre puținele cluburi din țară care și-a onorat, fără nicio zi întârziere, obligațiile către jucători. Este și motivul pentru care Robert Bălăeț le-a cerut handbalistelor să pună suflet în ceea ce fac. Directorul CSM speră într-o promovare a echipei în prima ligă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here