Sportive

Handbalistele CSM Târgu-Jiu, încă un pas spre promovarea în Liga Florilor

CSM Târgu-Jiu a înregistrat, duminică, o victorie extrem de importantă în lupta pentru promovarea în Liga Florilor.

Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a câştigat, la limită, scor 23-22, confruntarea disputată în deplasare, pe terenul contracandidatei U Cluj Napoca şi a ajuns la cea de-a şasea victorie consecutivă în campionat. Meciul a contat pentru etapa a-8-a din Divizia A, Seria B. Cu victoria de duminică, CSM Târgu-Jiu a urcat pe locul 2 în serie şi a făcut un pas important în lupta pentru promovare.

Liviu Andrieş, antrenor principal CSM Târgu Jiu: „A fost un meci foarte echilibrat pe care, pâna la final, am reușit să-l câștigăm. Îmi felicit jucătoarele pentru modul în care au abordat partida, pentru felul în care au luptat și pentru că și-au dorit maximum de la acest meci. Este doar un pas către ceea ce ne-am propus. Trebuie sa rămânem modești şi să muncim de două ori mai mult în continuare”.

De la CSM Târgu Jiu s-a remarcat Iulia Andrei cu 6 goluri marcate, urmată de Ira Zinatullina cu 5 goluri şi Sabine Klimek cu 4 reuşite. Florenţa Ilie, nou extremă dreapta a CSM Târgu Jiu, a debutat pentru formaţia gorjeană şi a înscris 3 goluri.

CSM TÂRGU-JIU: Alina Chiuchiatu, Elena Marica Bercu, Cristina Popovici – Bianca Chiriţă 1g, Bianca Stanca 2g, Oana Iordache, Andreea Olariu, Florentina Toader, Mădălina Olariu 2g, Ira Zinatullina 5g, Gabriela Frunză, Florenţa Ilie 3g, Iulia Andrei 6g, Ioana Toader, Sabine Klimek 4g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache.

CSM Târgu-Jiu va juca etapa viitoare, pe 14 noiembrie, pe teren propriu, cu CS Liviu Rebreanu Turda. 

Comment here