Sportive

Handbalistele CSM, învinse la Buzău. Andrieş: E greu să câştigi când ai atâtea ratări

Handbalistele CSM Târgu Jiu au pierdut, sâmbătă, confruntarea disputată în deplasare, cu Gloria Buzău, scor 22-26. Partida a contat pentru etapa a 18-a din Liga Florilor Mol. Ana Ciolan a fost cea mai bună marcatoare a echipei gorjene, cu 6 goluri. Chiar și cu această înfrângere, CSM Târgu Jiu rămâne pe locul 10 în clasament, cu 18 puncte.

Pauza competițională nu le-a prins prea bine jucătoarelor lui Liviu Andrieș. Tehnicianul se temea că ar putea fi scoase din ritm. Diferența în meciul de la Buzău a fost făcută de numeroasele ratări ale gorjencelor.

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Am început mai greu meciul, dar am revenit în două rânduri și ne-am apropiat la un gol de fiecare dată, dar greșelile pe faza ofensivă ne-au privat de un rezultat bun la Buzău. Am avut momente bune, în care am jucat de la egal la egal cu Buzăul, dar este foarte greu să poți câștiga un astfel de meci, în fața unei echipe cu un lot valoros și greu de învins pe teren propriu, atunci când ai atâtea ratări. Am avut 8 situații de 1 la 1 cu portarul și 3 lovituri de la 7 metri ratate. Cred că aici s-a făcut diferența. Trebuie să eliminăm aceste greșeli. Vom analiza și vom vedea ce trebuie făcut să eliminăm aceste sincope de pe faza ofensivă, pentru că ne așteaptă un meci foarte important săptămâna viitoare, contra Craiovei. Trebuie să strângem rândurile, să ne mobilizăm și să câștigăm următorul meci”.

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva(15 intervenții), Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu – Bianca Ștefania Chiriță, Helena Paulo Simao Gilda, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 5g, Andreea Mihart, Mirabela Coteț 1g, Ira Zinatullina 1g, Andreea Chiricuță 3g, Laura Moldovan 3g, Ana Maria Lopătaru, Florența Ilie 2g, Iuliia Andriichuk 1g, Ana Cătălina Ciolan 6g, Sabine Klimek. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

Etapa viitoare, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu SCM U Craiova. Partida este programată pentru vineri, 15 martie, de la ora 17:30. 

Comment here