Sportive

Handbalistă din Târgu-Jiu, convocată la Lotul Național de Cadete

Veste bună pentru secția de handbal a CSM Târgu-Jiu. Alesia Cișmașu, componentă a echipei de junioare 3, echipă pregătită de Andrei Enache, a fost convocată la Lotul Național de Cadete, format din jucătoare născute în anii 2006- 2007. Cantonamentul va avea loc la Râmnicu Vâlcea, în perioada 16- 19 iunie 2021, informează csmtargujiu.ro.

Evoluția și rezultatele obținute de junioarele de la Târgu-Jiu au atras atenția antrenorilor de la loturile naționale. Jucătoarea care a intrat în vizor este Alesia Cișmașu, născută în 2007, care evoluează pe postul de inter, fiind una dintre cele mai bune marcatoare a grupării gorjene.

Vestea convocării la lotul național de cadete l-a bucurat enorm pe Dan Ilieș. Expertul sportiv, cordonatorul secției de handbal a CSM Târgu-Jiu, a felicitat-o pe Alesia și este convins că vor urma și alte convocări pentru sportivii de la Târgu-Jiu.

„Vestea că Alesia Cișmașu este convocată la Lotul Național de cadete ne-a bucurat enorm și ne dă speranță. Suntem fericiți că munca noastră începe să dea roade, la scurt timp de la înființarea CSM Târgu Jiu. Sunt sigur că de aici înainte vor urma și alte convocări pentru sportivii clubului nostru. Vreau să o felicit pe Alesia pentru felul în care muncește la fiecare antrenament, pentru că adoră handbalul și face totul cu plăcere. Astăzi a fost convocată Alesia, mâine cu siguranță vor urma și alți sportivi ai CSM Târgu Jiu, pentru că avem copii la fel de talentați, muncitori și pasionați” a declarat Ilieș.

„Este o convocare mai mult decât meritată, o încununare a muncii pe care Alesia a depus-o în toată această perioadă. Va fi o experiență nouă pentru ea. Sunt convins că acesta este doar începutul, pentru că Alesia are un potențial uriaș. Pe viitor, am încredere că vor fi mai multe sportive convocate pentru că din punctul meu de vedere, cel puțin încă două fete ar mai fi meritat să fie chemate la această acțiune a echipei naționale de cadete de la Vâlcea” a spus și antrenorul Andrei Enache.

Alte două handbaliste, care au evoluat în ultimul sezon la Târgu-Jiu sub formă de împrumut de către CSM Târgu-Jiu de la Reşiţa, Slageana Radosavlevici şi Elisa Hentea, au primit la rândul lor convocări la lotul de cadete.

Comment here