Sportive

Portarul naţionalei, Yuliya Dumanska, şi-a anunţat plecarea de la SCM Râmnicu Vâlcea

Handbalista Yuliya Dumanska şi-a anunţat, marţi seara, pe contul personal de Facebook, despărţirea de formaţia SCM Râmnicu Vâlcea pentru care a evoluat în ultimii doi ani. În urmă cu circa două săptămâni, sora Yuliyei, portarul Marina Dumanska, anunţa că se desparte de CSM Târgu Jiu. Marina a ales să plece la U Cluj, în Liga Florilor. În 2019, Dumanska a semnat pentru un sezon cu gruparea gorjeană.

“Ce momente! Ce atmosferă! Ce amintiri! A venit ziua în care trebuie să mulţumesc tuturor oamenilor din Râmnicu Vâlcea pentru aceşti 2 ani petrecuţi aici. A fost o mare onoare pentru mine să fiu căpitanul acestei echipe”, a scris Yuliya Dumanska pe site-ul de socializare.

“Un mare mulţumesc colegelor mele, staff-ului şi în special fanilor noştri pentru susţinerea necondiţionată. Îmi pare rău pentru că această situaţie neplăcută generată de COVID-19 a făcut ca noi să nu putem avea o altfel de despărţire. Vă doresc multă sănătate şi numai bine! Ne vom revedea curând”, a adăugat sportiva fără să menţioneze unde va evolua din sezonul următor.

Componentă a echipei naţionale de handbal a României, Yuliya Dumanska a câştigat titlul de campioană cu SCM Râmnicu Vâlcea în 2019, an în care a fost desemnată şi cea mai bună handbalistă din România în cadrul Galei Sindicatului Naţional al Handbaliştilor din România (SNHR).

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here