Muzicale

Gwen Stefani – Let Me Reintroduce Myself

Gwen Stefani etalează look-uri din perioada No Doubt, dar şi de pe parcursul carierei sale solo, în noul videoclip.

Artista, în vârstă de 51 de ani, apare în ţinute elegante, cu şapca întoarsă, în trening cu paiete şi maiou, dar şi şi cu multe brăţări de aur. O vedem şi în haine de cowboy şi cu o bască cu sclipici sau un tricou simplu. La un moment dat ecranul este plin de 12 versiuni ale lui Gwen, peste care timpul pare că refuză să treacă. Fanii au numit-o deja un “vampir” în comentariile de pe YouTube, pentru faptul că se păstrează tânără chiar dacă trec deceniile.

Anul trecut a fost special pentru Gwen, care s-a logodit cu muzicianul country Blake Shelton. Cei doi se află într-o relaţie de 5 ani. Noul single prefaţează un viitor album al artistei, al cincilea său LP de studio. Melodia are influenţe reggae şi ska şi face aluzii la evoluţia carierei lui Gwen, după perioada No Doubt.

În ultimii ani am regăsit-o pe Gwen Stefani în Las Vegas, cu propria rezidenţă şi un show numit “Just a Girl”. A ţinut 2 ani, din 2018 până în 2020. O cunoaştem şi ca jurat al emisiunii The Voice şi drept unul dintre cei mai apreciaţi artişti din SUA, cu peste 30 de milioane de albume vândute global.

Comment here