Stirile ZileiTârgu-Jiu

Guvernul și conducerea PNL, în autoizolare. Vîlceanu: Suntem CALMI

Situație CRITICĂ în România. Premierul și miniștrii intră în autoizolare, după ce senatorul Vergil Chițac a fost depistat cu coronavirus.  În autoizolare intră și deputatul Dan Vîlceanu, membru în conducerea centrală a Partidului Național Liberal. Panica este mare și printre ceilalți parlamentari, senatorul Scarlat Iriza este de părere că ar trebui testați toți aleșii pentru că Vergil Chițac s-a plimbat, zilele trecute, prin tot parlamentul.

Senatorul PNL Vergil Chițac a fost confirmat ca fiind infectat cu coronavirus. Premierul interimar Ludovic Orban a anunţat că atât el, cât şi  membrii Biroului Politic Naţional se vor izola la domicilii. Orban a intrat în contact cu senatorul infectat, informând că se autoizolează în Vila Lac 1.

Orban le-a recomandat miniștrilor să evite orice fel de contact, precizând că-și vor exercita în continuare atribuțiile.

Victor Costache, ministrul Sănătății, a declarat că premierul este un contact asimptomatic.

Și deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, urmează să fie testat, repetat, de coronavirus.

Vîlceanu ne-a precizat că atmosfera este una calmă în rândul conducerii PNL.

”Dumnezeu nu doarme!” a reacționat senatorul PSD Scarlat Iriza, la aflarea veștii că guvernul va intra în autoizolare. Se așteaptă să fie testați și ceilalți parlamentari, ținând cont că senatorul Chițac s-a plimbat nestingherit prin  săli, zilele trecute.

”Ei sunt în autoizolare de 3 luni. Noroc că-l avem pe Raed Arafat, el este și președinte și premier!” comentează deputatul Pro România, Alin Văcaru, punând tunurile pe conducerea PNL.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here