Din JudetStirile Zilei

Guvernanții țin Gorjul IZOLAT de 11 ani. Deputat de Timiș, interpelare despre podul de la Lainici

Guvernanții țin Gorjul IZOLAT de 11 ani. Din 2008 podul de la Lainici are restricție de tonaj, prin urmare Defileul Jiului nu poate fi folosit de marii transportatori, ceea ce a adus pagube imense economiei județului.  

Fostul președinte Traian Băsescu, care venea la Lainici pentru campanie electorală, guvernele perindate în această perioadă, parlamentarii de Gorj, toată lumea a promis că podul va fi reabilitat, dar nu s-a întâmplat nimic. Un parlamentar USR de Timiș, Cătălin Drulă, a făcut, acum, o nouă interpelare către actualul ministru al Transporturilor, Lucian Bode.

Radu Miruță, președintele USR Gorj

Primarul orașului Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, este convins că transportatorii sunt deranjați că nu pot folosi Defileul Jiului, în condițiile în care Valea Oltului este extrem de aglomerată.

Bobaru a aflat că licitația privind podul de la Lainici, pe care o promitea în primăvară fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, nu a fost adjudecată, urmând să fie reluată.

Edilul din Bumbești- Jiu se întreabă dacă drumul expres Craiova- Târgu Jiu, și el mult promis de politicienii din județ, va fi făcut în același ritm ca podul de la Lainici.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here