Minerit și EnergieStirile Zilei

”Grupul de lucru” vrea întâlnire cu parlamentarii. Iordache: Unii lideri încurcă treaba, le voi spune numele

Senatorul Ion Iordache, nemulțumit de atitudinea unora dintre liderii sindicali din cadrul Complexului Energetic Oltenia, care fac parte din grupul de lucru pentru deblocarea Legii 197, de reducere a vârstei de pensionare.

”Sunt câțiva dintre sindicaliști care, de fapt, încurcă treaba. Încearcă să destabilizeze orice demers. Cu siguranță le voi spune numele, ca să știe oamenii pe cine au ales să-i reprezinte” a declarat parlamentarul în emisiunea Interviurile Infinit FM.

Grupul de lucru a avut o nouă ședință vineri, iar Iordache a anunțat că a fost făcut proiectul de ordonanță de guvern pentru deblocarea legii.

Ion Iordache a anunțat că liderii sindicali din cadrul CE Oltenia urmează să-i invite pe parlamentarii de Gorj la o discuție, la finalul acestei săptămâni, ca să-și exprime susținerea pentru proiectul de ordonanță de guvern care ar putea debloca pensionarea anticipată a minerilor și energeticienilor.

Președintele Sindicatului Lignitul Oltenia, Constantin Crețan, care face parte din grupul de lucru format de senatorul Ion Iordache, spune că toți parlamentarii din Oltenia vor fi solicitați să susțină proiectul de ordonanță de urgență care să permită pensionarea anticipată a minerilor și energeticienilor.     

Comment here