Din JudetStirile Zilei

Gruescu, la ședința ALDE. Ce nemulțumiri are

Nemulțumit de colaborarea cu primarul Tudor Oiță și supărat pe Mihai Weber întrucât nu i-a mulțumit pentru activitatea depusă în PSD, Ion Gruescu a apărut, duminică, la o ședință ALDE. Fostul primar al comunei Negomir nu exclude o candidatură în 2020 din partea partidului lui Tăriceanu. Gruescu nu a mai prins funcția de vicepreședinte la conferința județeană a PSD Gorj, din acest an.

Ion Gruescu susține că nu poate avea o colaborare cu actualul primar al comunei Negomir, Tudor Oiță, cel pe care chiar el l-a promovat în 2016. Deși îi este consilier personal edilului, Gruescu se simte ”alungat”.

Gruescu sugerează că va ajuta ALDE la alegerile europarlamentare din această lună. Fostul primar îl laudă pe edilul liberal-democrat de la Rovinari, Robert Filip, despre care spune că merită tot sprijinul pentru locurile de muncă înființate în oraș.

Ion Gruescu este nemulțumit că actualul lider, Mihai Weber, nu i-a mulțumit pentru activitatea depusă în cadrul PSD.

Tudor Oiță, primarul din Negomir, nu vrea să comenteze prea mult pe seama nemulțumirilor predecesorului său.

Mihai Weber nu este deranjat că Ion Gruescu a găzduit o întrunire ALDE în pensiunea fiului său. Cât despre neînțelegerile cu primarul Tudor Oiță, liderul PSD Gorj afirmă că actualul edil din Negomir este foarte apreciat de comunitate, iar Gruescu ”ar trebui să fie mândru” că l-a ales să candideze în 2016.

Viorel Caragea crede că supărarea lui Ion Gruescu are legătură cu faptul că n-a fost numit de partid pe postul de șef al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here