Din JudetStirile Zilei

Groapa de gunoi rămâne închisă. Primarii, îngrijorați. ”Taxa de salubritate NU se poate mări”

“S-a prelungit incertitudinea. Vom funcționa și în perioada următoare în regim de avarie, cu supărări și neînțelegeri” spune Liviu Cotojman după ce instanța a amânat din nou, pentru data de 22 aprilie, pronunțarea privind groapa de gunoi de la Târgu-Jiu, închisă de Agenția de Protecție a Mediului.

Primarul comunei Roșia de Amaradia se așteaptă ca, în perioada următoare, societatea care colectează deșeurile, Supercom, să solicite din nou majorarea tarifelor. Cotojman reafirmă că nu va accepta ca bugetul local sau cetățenii să fie afectați de o cheltuială suplimentară.

Cotojman este convins că operatorul nu va mai putea lăsa gunoaiele neridicate de pe raza comunei Roșia de Amaradia, după ce a fost deja amendat de Garda de Mediu.

Primarul comunei Prigoria, Lucian Goață, spune că nu va putea majora taxa de salubritate, în condițiile în care unii dintre locuitori au și achitat-o în integralitate pentru acest an.

Primarul comunei Bărbătești, Adrian Magu, speră ca instanța de judecată să decidă, până la urmă, redeschiderea depozitului de deșeuri de la Târgu-Jiu.

Comment here