Stirile ZileiTârgu-Jiu

Grivei: Toate hahalerele au intrat în politică

Un lider liberal anunță că nu-și va mai menaja colegii de partid, va spune public atunci când greșesc.

”Din 90 încoace, toate hahalerele au intrat în politică. 80% dintre cei implicați în politică au fost oameni care n-au realizat nimic în viață!” a comentat, în emisiunea Interviurile Infinit FM, Gheorghe Grivei, vicepreședinte PNL Gorj.

Liberalul s-a arătat indignat de situația în care se află România azi, grav afectată de criza pandemică și economică.

Grivei l-a criticat pe colegul său de partid, senatorul Ion Iordache, pe care l-a acuzat că ”scoate oamenii în stradă”, aluzie la protestele minerilor și energeticienilor de la Târgu-Jiu, pentru reducerea vârstei de pensionare.  Parlamentarul PNL și-a exprimat sprijinul pentru mineri și a realizat un grup de lucru pentru rezolvarea problemei.

Comments (1)

  1. Hai mai hahalero, ce dreptate ai tu, cea mai mare hahalera din PNL. Tu esti un escroc din 1990 incoace, tu peste tot ai trandavit pe banii mineritului. Cat ai fost sef pus pe spaga la UVA Rovinari adunai tabla, profilele, motoarele si reductoarele pe care le cumparai la preturi de fier vechi pe firma nepotului Danut-Reductore , ulterior le vopseati si le revindeati la CEO la pret de reductoare nou- noute. Bine, vopseaua era noua, de acord. Asa ca mai hahalera patentata mergi la groapa de gunoi a istoriei. Lasa locul la tineri capabili.

Comment here