Stirile ZileiTârgu-Jiu

Grivei: La Gorj, Miruță atacă doar PNL! Aș dori să-și schimbe comportamentul

Gheorghe Grivei NU vrea alianță cu USR pentru localele din 2020. Liderul liberal este deranjat că Radu Miruță atacă PNL, dar nu și PSD.

Declarația a venit în contextul în care președintele liberalilor de la Târgu-Ju, primarul Marcel Romanescu, a afirmat, săptămâna trecută, că ”nu există altă soluție, pentru localele de anul viitor, decât o  alianță între Partidul Național Liberal și Uniunea Salvați România”. Opinia edilului municipiului era că, dacă PNL și USR nu se vor pune la masă, PSD va avea de câștigat în 2020.

Grivei este de altă părere, și anume că PNL trebuie să aibă candidați proprii la primării.

Vicepreședintele PNL Gorj îi reproșează liderului USR Gorj că atacă doar PSD, dând ca exemplu atacurile lui Radu Miruță la adresa primarului liberal din Novaci, Dumitru Leuștean.  

”Un om care te critică, să mai aibă și tupeul să vină la masă cu tine! Eu aș dori să-și schimbe comportamentul” a declarat Gheorghe Grivei, la Interviurile Infinit FM.  

În replică, Radu Miruță, președinte USR Gorj, reafirmă că exclude orice alianță cu PSD, în 2020. Pe de altă parte, continuă criticile la adresa PNL, despre ai cărui reprezentanți spune că ”nu face cele mai ortodoxe lucruri în Gorj”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here