Stirile ZileiTârgu-Jiu

Grivei: În ambulanță mi s-a spus că nu merge instalația de oxigen

”Am informații că lucrurile nu merg cum trebuie la Ambulanța Gorj, că managerul nu este un om responsabil” spune consilierul județean Gheorghe Grivei, vicepreședinte PNL Gorj, în urma acuzațiilor apărute în spațiul public după decesul șefului Sanepid Gorj, Adrian Dobrin.

Grivei spune că el însuși a fost nevoit să aștepte după o salvare două ore, în octombrie când era bolnav de COVID-19 și a trebuit mutat de la un spital la altul. Ba mai mult, la fel ca-n cazul Dobrin, instalația de oxigen de pe ambulanță nu funcționa.

”Eram la un pas să mă panichez! Asistenta mi-a spus: Nu vă indică bine aparatul. Șoferul a zis: Mai bine dați-l jos” a povestit liberalul la Interviurile Infinit FM.  

Fostul șef al Serviciului de Control în Sănătate Publică din cadrul DSP Gorj, Adrian Dobrin, a decedat, sâmbătă, în spitalul din Râmnicu-Vîlcea, unde a ajuns din cauză că instalația de oxigen a ambulanței care-l transporta către o unitate medicală din București s-a defectat.

Comments (1)

  1. […] a relatat, într-un interviu la radioinfinit.ro, că în octombrie 2020, când era bolnav de COVID-19 și a trebuit mutat de la un spital la altul, […]

Comment here