LIFE

”Griselda”, cu Sofía Vergara, lansat în ianuarie pe Netflix

Netflix a prezentat primele imagini din „Griselda” cu Sofía Vergara în rolul principal. Serialul va debuta pe platformă în ianuarie 2024.

Vergara interpretează rolul Griseldei Blanco, iar miniseria de 6 episoade este debutul său într-un serial dramatic. Sofia Vergara este, de asemenea, co-creatoare şi producătoare executivă alături de Eric Newman (Narcos) şi regizorul Andrés Baiz.

Eric Newman, co-creator şi producător executiv: „În calitate de imigrantă columbiană şi mamă singură care a venit în America şi a construit un imperiu, Sofía împărtăşeşte aspecte personale ale acestui personaj şi pasiunea ei de a-şi spune povestea a fost, fără îndoială, forţa din spatele acestui proiect. Ceea ce îi va surprinde cu adevărat pe telespectatori este modul în care ea cuprinde latura întunecată a acestui personaj în interpretarea ei – foarte departe de îndrăgita vedetă de comedie, aşa cum este cunoscută. Să-şi găsească drumul către acest rol a fost marea ei provocare în această serie şi a fost un privilegiu să vedem această transformare reuşită”.

Miniserialul „Griselda” este inspirat din viaţa priceputei şi ambiţioasei femei de afaceri Griselda Blanco din Columbia, care a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istorie. Mamă devotată, Blanco deţinea o combinaţie letală de cruzime nebănuită şi şarm, care a ajutat-o să penduleze cu graţie între afaceri şi familie şi să devină cunoscută drept „Naşa”.

Comments (1)

  1. […] ”Griselda”, cu Sofía Vergara, lansat în ianuarie pe Netflix – Radio Infinit […]

Comment here