LIFE

”Gospodar fără pereche” începe pe 20 februarie, la PRO TV

Geanina Ilieș a colindat țara în lung și în lat și a ales opt bărbați dornici să își găsească perechea. Prezentatoarea emisiunii îi va ajuta pe cei care s-au înscris în show, să întâlnească fetele potrivite pentru ei și le va fi mereu alături cu un sfat pentru construirea relațiilor.

Reality show-ul ”Gospodar fără pereche” revine joi, 20 februarie, la PRO TV. Noul sezon este plin de aventură, presărat cu iubire, lacrimi, fericire și multe situații limită.

„Sunt super entuziasmată că, în sfârșit, pot să spun că mai e puțin și începe ”Gospodar fără pereche”! Mai exact, mai sunt doar două săptămâni până când o să-i descoperiți pe gospodarii mei minunați și curajoasele fete care s-au înscris pentru ei. Sunt sigură că îi veți îndrăgi încă din prima ediție. Nu a fost ușor să iau la pas toată țara, dar pentru ei chiar a meritat. Veți vedea nu doar gospodari obișnuiți, ci și niște bărbați care chiar știu ce vor de la sufletul lor pereche. O să avem parte de adevărate povești de dragoste, vom urmări cum fetele sunt mai mult decât hotărâte să își folosească orice atu din mânecă, va fi cu mult umor și energie”, a spus Geanina Ilieș.

Pe 20 februarie, Andrei Bivolan, Biagio Scrofani, Călin Hîrlea, Cristian Ioniță, Laurențiu Opriș, Radu Stan, Tudor Bogdan și Vasile Grușea vor fi pentru prima oară față în față cu fetele care se vor lupta să le câștige inimile.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here