LIFE

Gorjeanul Laurenţiu Ciocăzanu, noul şef al Ştirilor TVR

Nou şef la Ştirile TVR, după plecarea lui Cătălin Prisăcariu din Televiziunea Română. Este vorba de Laurenţiu Ciocăzanu, angajat la TVR din această primăvară, fost redactor-şef Adevărul pe vremea lui Dinu Patriciu, arată paginademedia.ro.

Ciocăzanu a scris în urmă cu peste zece ani şi la ziarul România liberă, în perioada în care Dan Cristian Turturică, preşedintele TVR, era redactor-şef al ziarului. Laurenţiu Ciocăzanu coordonează activitatea Direcţiei Ştiri a Televiziunii Române, începând de la 1 septembrie. În martie 2022, Laurenţiu Ciocăzanu a câştigat un concurs pentru jurnalist cu studii medii în TVR.

Laurenţiu Ciocăzanu şi-a început activitatea de jurnalist în anul 1992, de-a lungul timpului fiind redactor-şef şi director editorial la Adevărul, redactor-şef adjunct la Evenimentul Zilei, redactor în cadrul BBC World Service şi reporter în echipa publicaţiei România Liberă.

În ultimii ani, înainte de a intra în echipa TVR, a lucrat în presa online, la site-ul Ziariştii.com, alături de Grigore Cartianu şi a fost invitat în mai multe emisiuni de televiziune pentru comentarii pe teme de actualitate. Este co-autorul cărţilor „Miracolul din noiembrie” şi „10 august”.

Comment here