LIFE

Gordon Ramsay, tată pentru a șasea oară: „3 băieți, 3 fete… Gata!”

Gordon Ramsay a anunțat nașterea celui de-al șaselea copil al său, el și soția sa, Tana, primind în familia lor un băiețel de 3,5 kg. Celebrul bucătar, în vârstă de 57 de ani, a sugerat cu tărie că Jesse James Ramsay va fi ultimul său copil.

Autoarea de cărți de bucate Tana, în vârstă de 49 de ani, s-a căsătorit cu Gordon Ramsay în anul 1996. Celebrul bucătar a postat, sâmbătă seara, imagini cu Jesse și Tana în spital. Băiețelul, purtând o pălărie roz, poate fi văzut în brațele mamei sale în trei imagini, una dintre ele îl arată pe tatăl său sărutându-l pe cap.

Gordon Ramsay, care și-a sărbătorit miercuri ziua de naștere, a scris pe Instagram: „Ce cadou uimitor de ziua de naștere, vă rog să îi urați bun venit lui Jesse James Ramsay, 3.458 grame! Încă o mare dragoste pentru brigada Ramsay! 3 băieți, 3 fete… Gata.”

Cuplul are deja 5 copii: Megan, cea mai mare, care are acum în jur de 20 de ani; gemenii Jack și Holly, Matilda „Tilly” și Oscar. Fiica lor cea mare, Megan, a absolvit la Oxford, în iunie 2019, cu o diplomă în psihologie și își împarte timpul între Anglia și Los Angeles. Holly și Tilly și-au vizitat părinții la spital și au fost fotografiate făcând cunoștință cu nou-născutul pentru prima dată. Și-au legănat frățiorul, iar Tilly l-a sărutat pe cap.

Comment here