Sportive

Golea s-a adresat FRF. Ce reclamă

După Viitorul lui Hagi, Pandurii Lignitul Târgu Jiu s-a adresat Federației Române de Fotbal pentru a-și apăra numele.

Administratorul special Marin Golea i-a scris președintelui Răzvan Burleanu, dar și lui Adrian Stângaciu, șef al Departamentului Juridic al FRF, în speranța că echipa ginerelui omului de afaceri Nicoale Sarcină, Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, nu va mai putea evolua în noul campionat cu acest nume.

Golea menționează, în adresele înaintate FRF, că Pandurii este titulara acestei mărci și nimeni altcineva nu poate folosi denumirea. În plus, susține că Energeticianul ar fi trebuit să prezinte la Federație dovada că deține marca Pandurii înregistrată la OSIM, lucru imposibil de realizat atâta timp cât aparține clubului tradițional al municipiului Târgu Jiu.

Administratorul special le cere șefilor FRF să observe că, după ce Comitetul de Urgență al Federației a admis, la sfârșitul lunii trecute, ca Energeticianul să evolueze în Liga a II-a cu denumirea de Viitorul Pandurii Târgu Jiu, pe toate site-urile de specialitate, dar și în competițiile sportive, clubul respectiv este prezentat drept „Pandurii Târgu Jiu”, ceea ce produce o evidentă stare de confuzie.

În adresele înaintate la FRF, Marin Golea menționează și faptul că încă din decembrie 2013 firma lui Nicolae Sarcină a încercat să înregistreze marca Pandurii la OSIM, cererea fiind însă respinsă.

Golea a mai precizat și că o serie de jucători crescuți, sau care au evoluat în trecut la Târgu Jiu, evoluează în prezent la cluburi din străinătate care îi știu ca provenind de la Pandurii. În aceste condiții, administratorul special apreciază că noua echipă care și-a luat denumirea de Pandurii nu face altceva decât să profite de istoria și tradiția clubului din Târgu-Jiu.

În concluzie, Marin Golea cere conducerii Federației Române de Fotbal să nu aprobe schimbarea denumirii Energeticianul în Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în caz contrar, urmând să se adreseze instanțelor de judecată.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here