LIFE

Globurile de Aur 2020: cine va fi gazda ceremoniei

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood a anunţat marţi, 12 noiembrie, cine va fi gazda ceremoniei de acordare a premiilor Globurile de Aur 2020. Actorul Ricky Gervais va fi, pentru a cincea oară, gazda ceremoniei.

Cea de-a 77-a ediţie a galei Globurilor de Aur va avea loc pe 5 ianuarie, la Beverly Hilton din Beverly Hills. Vor fi acordate premii la 25 de categorii – 14 pentru film şi 11 pentru televiziune.

Gervais a transmis, pe tonul obişnuit: „Încă o dată, mi-au făcut o ofertă pe care nu am putut să o refuz. Dar chiar este ultima dată când fac asta, ceea ce înseamnă că ar putea fi o seară amuzantă“.

Preşedintele HFPA, Lorenzo Soria, a transmis: „Când Ricky Gervais este la conducerea Golden Globes Awards, putem să ne aşteptăm mereu la ceva neaşteptat“. Ricky Gervais a mai fost gazda ceremoniei Globurile de Aur în 2010, 2011, 2012 şi 2016.

Creator şi star al „The Office“ şi „Extras“, Ricky Gervais (25 iunie 1961, Marea Britanie) are în palmares trei premii Globul de Aur, două Primetime Emmy şi şapte BAFTA. Serialul „The Office“ este cea mai de succes comedie britanică din toate timpurile. A fost distribuită în peste 90 de ţări şi a beneficiat de şapte remake-uri. Cu cinci turnee internaţionale la activ, Gervais este un actor de stand up de succes. Cel mai recent, a jucat în comedia neagră „After Life“, pe care a creat-o, regizat-o şi în care joacă rolul principal. Serialul a fost lansat pe 8 martie, pe Netflix, şi va avea un al doilea sezon în 2020.

Actriţa de comedie şi realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres va fi recompensată la ediţia din 2020 cu trofeul onorific Carol Burnett, iar actorul şi producătorul Tom Hanks va primi trofeul onorific Cecil B. DeMille.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here