Stirile ZileiTârgu-Jiu

Giorgi: Zona Metropolitană, construcție pentru candidatura la CJ a lui Marcel Romanescu

Gorjul nu are nevoie de spital metropolitan, spune consilierul județean PSD Gabriel Giorgi, după ce primarul liberal al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a anunțat c-ar exista un astfel de proiect pe agenda noii Asociații Zona Metropolitană.  

Giorgi critică și ideea înființării unui parc fotovoltaic în zona Ciocârlău. În opinia sa, municipalitatea n-ar trebui să irosească un teren fertil.

În privința spitalului metropolitan, Gabriel Giorgi nu-i vede rostul câtă vreme Consiliul Județean a anunțat, deja, că vrea să obțină finanțare europeană pentru construirea unui nou corp lângă Spitalul 700.

Giorgi crede că înființarea Zonei Metropolitane este o trambulină pentru o eventuală candidatură a lui Marcel Romanescu la președinția Consiliului Județean Gorj, în 2024.

În replică, primarul liberal Marcel Romanescu spune că 13 din cei 18 primari, care au aderat la Zona Metropolitană, sunt de la PSD iar președintele social-democrat al Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a susținut realizarea acestei construcții.

Comment here