Minerit și EnergieStirile Zilei

Giorgi va contesta selecția de la CE Oltenia

Social-democratul Gabriel Giorgi consideră că este “o bătaie de joc” selecția pentru noul directorat al Complexului Energetic Oltenia.

“Mi se pare că se aruncă banii pe fereastră, pe firma de recrutare. Nu au competențele necesare să stabilească cine este competent sau nu să facă parte din directorat” zice fostul supraveghetor al CE Oltenia.

Giorgi a fost informat, vineri noaptea, că nu a fost acceptat în cea de-a doua etapă a selecției.

Gabriel Giorgi anunță că va contesta modul în care s-a făcut selecția pentru directoratul Complexului Energetic Oltenia.

„Atâta timp că eu mă prezint pentru a fi intervievat și mă primește un om om căruia îi tremură vocea, pentru că avea emoții! Mai mult, eu mă prezint la costum iar persoana respectivă se prezintă cu un pulover aruncat pe el, ca pe ultimul om, dați-mi voie să am rezerve maxime față de această firmă care face recrutarea” declară social-democratul.

Comments (3)

 1. Stimabile, altele sunt problemele!
  Puteai sa te duci în izmene și dlor. sa fie in pijamale.
  A fost cumva dress cod-ul cumva printre criterii????!!!
  Daca te lasă partidul , consideri că ai fost nedreptățit de modul cum s-au făcut evaluările ,mai ai și alte suspiciuni, atunci fă ce trebuie să facă un cetățean implicat și curajos așa cum te pretinzi!
  Altfel ramai cu contestația în brațe!

  • Toți împărțitorii de afișe electorale au ajuns directori pe la companiile de stat, fara să știe cu ce se mănâncă funcția!
   UE ar trebui sa oblige Romania sa angajeze firme de recrutare apolitice pentru angajările de la stat, sa se facă pe bune, iar partidele n-ar mai trebui să susțină pe nimeni !

 2. Cei care au mai fost nu mai au ce căuta, compania este pusă pe butuci!
  Sa fim sinceri, trebuie respectat un plan de restructurare, nici nu-si mai au rostul atâția directori, cu UE nu-i de joaca!

Comment here