Stirile ZileiTârgu-Jiu

Giorgi: Traian Pătrășcoiu s-a poziționat împotriva intereselor PSD

În perioadă de coduri peste coduri de ploi și furtuni, două cartiere din Târgu-Jiu, Polata și Ursați, primesc apă la program.

Situația a început să deranjeze chiar și-n interiorul PSD, partid care conduce Consiliul Județean, acționarul majoritar al societății Aparegio. Pe Facebook, consilierul județean Gabriel Giorgi a acuzat de incompetență conducerea operatorului regional de apă și canal.    

Primarul liberal al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a comentat, tot pe pagina de socializare, că este de noaptea minții faptul că tocmai un consilier județean PSD critică Aparegio, deși este partidul care poate lua măsuri.

Gabriel Giorgi acuză, însă, că directorul Aparegio, Traian Pătrășcoiu, s-a poziționat, în campania electorală de anul trecut, contrar intereselor social-democrate.  

Giorgi spune că faptul că Aparegio a ținut, anul trecut, o parte din Târgu-Jiu fără apă n-a făcut decât să favorizeze, în alegeri, Partidul Național Liberal.

Marcel Romanescu consideră că Aparegio are o problemă de management și că societatea este o supapă pentru PSD. Primarul liberal al Târgu-Jiului afirmă că Traian Pătrășcoiu și Aurel Popescu, deși sunt la pensie, câștigă bani și de pe urma gestionării rețelelor de apă și canal.  

Romanescu nu știe din ce motive oamenii din Polata și Ursați primesc apă la program, ori cei din Preajba Nouă apă nepotabilă. Primarul spune că nu are comunicare cu șefii Aparegio.

Comments (1)

  1. Aparegio este cimitirul de elefanti al PSD ului. Giorgi are dreptate pana la un punct, dar din functiile pe care le a detinut in PSD, nu a facut nimic in acest sens. Aparegio este nerentabila datorita sutelor de angajati TESA , neproductivi, care sunt copii, sotii, amante ale celor ce conduc PSD Gorj. PSD Gorj la cuibarit pe alt elefant , Calinoiu, la Apele Romana fiindca Aparegio nu plateste redeventa la Apele Romane in suma de miliarde lei lunar.

Comment here