Stirile ZileiTârgu-Jiu

Giorgi și Iacobescu, amenințați de Bejinaru cu proteste. Prefect: Ce oameni scoate în stradă?

Declarații surprinzătoare ale viceprimarului liberal al Târgu-Jiului, Bogdan Bejinaru, care a amenințat cu proteste în fața Agenției de Protecție a Mediului și a Prefecturii Gorj.

Și asta pentru că APM Gorj refuză să-și dea avizul pentru construirea unei parcări subterane în fața Spitalului Tudor Vladimirescu, pe motiv că este afectat Parcul ”Nicu D. Miloșescu” și sunt reduse spațiile verzi. Directorul instituției, Nicolae Giorgi, se teme și de o lentoare a eventualelor lucrări la parcare și dă ca exemplu șantierul de pe Calea Eroilor.

Giorgi spune că rolul parcului din fața spitalului este inclusiv acela de a asigura umbră, ori, în cazul în care se va construi parcarea, nu se vor mai putea planta copaci ci doar arbuști.

Prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu, a fost somat de viceprimarul Bejinaru să se implice, pentru că municipalitatea nu are de gând să renunțe la construcția parcării. Iacobescu spune că aceste lucruri nu se rezolvă cu amenințări.  

În privința faptului că viceprimarul ar scoate oamenii în stradă, prefectul se întreabă care oameni, angajații primăriei sau pe cei care locuiesc lângă spital?

Comment here