RovinariStirile ZileiTârgu-Jiu

Giorgi: Minprest nu mai poate sta la același nivel!

”Minprest este la un moment de cotitură, se poate duce ori în sus, ori în jos, la același nivel nu mai poate sta” spune directorul societății rovinărene, Gabriel Giorgi.

În opinia sa, este necesară dezvoltarea activității Minprest Rovinari, pentru ca unitatea să poată obține venituri și din alte părți, nu numai de la Complexul Energetic Oltenia. În prezent, conturile sunt blocate, iar CEO nu a virat sume decât pentru salarii.

La Minprest, noua putere liberală a numit un nou consiliu de administrație, iar mandatul social-democratului Giorgi va expira la finalul lunii februarie.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. Asa este mai Gabriel , fara tine Minprestul se duce in jos, e la cotitura. In locul lui Boza as aduce la conducerea Minprest pe cel care a infiintat de la zero societatea , pe Sorin Victor Tivig. A fost singurul director, neinregimentat politic care a facut treaba , a infiintat efectiv societatea . Dupa dlui au fost parasutati politic toti directorii lipitori de afise. Iar tu nu esti decat un simplu lipitor de afise .

Comment here