Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Gigi Becali, despre violatorul din Văgiulești: Este POSEDAT de draci!

Localnicii din Văgiulești, ȘOCAȚI după ce au aflat cele întâmplate în familia căreia Gigi Becali i-a cumpărat o casă, în 2012.

Nimeni nu a bănuit nicio clipă că tatăl cu mulți copii își abuza una dintre fiice, în vârstă de 15 ani. Oamenii au fost consternați după ce au auzit aceste lucruri, mai ales că aproape toți încercau să ajute familia numeroasă a lui Alexandru Bucur. Bunurile oferite de Becali, în urmă cu 8 ani, au fost vândute repede, iar familia a continuat să trăiască tot în sărăcie.

Primarul comunei Văgiulești, Constantin Pârjol, a fost surprins să afle că Alexandru Bucur și-a violat fiica. Bărbatul are un picior amputat, iar acum este în spital, fiind în situația de a-i fi amputat și celălalt picior. Din această cauză, pe numele său nici nu a fost impusă vreo măsură privativă de libertate pentru că nu are cum să fugă. Edilul din Văgiulești afirmă că bărbatul părea foarte atașat de copii și n-a fost niciodată de acord să fie preluați de stat.

În prezent, toți cei șapte copii de la Văgiulești au fost preluați de Direcția pentru Protecția Copilului Gorj și li se oferă consiliere. Conform psihologului Lidia Bârsanu, niciunul dintre ei nu ar mai vrea să revină în casa mizerabilă în care au locuit în ultimii ani.

Gigi Becali a comentat la postul național de televiziune, România TV, pe seama situației de la Văgiulești, afirmând că individul care și-a violat fetița era ”posedat”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here