LIFE

Gigi Becali a mobilat un întreg spital, în lupta cu COVID-19

Patronul FCSB, Gigi Becali, a făcut o nouă donație către Spitalul „Matei Balș”, în plină pandemie de COVID-19. Becali a donat scaune, televizoare, telefoane și aproape 50.000 de euro.

„Am donat şi la Spitalul Balş. Spuneau oamenii că nu mai au unde să stea. Făceau teste şi stăteau în picioare. Am dus o sută de scaune şi nu ştiu câte mese şi paturi. Am dat şi 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare şi 20.000 de euro pentru un mare scanner. Fata domnului Adrian Streinu Cercel a făcut o listă cu ce era nevoie”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Gigi Becali se mișcă mult în această pandemie, nu a ținut deloc cont de cerințele ordonanțelor militare. Becali a recunoscut că a avut și probleme cu poliția în acest sens, dar nu a spus dacă a fost sau nu amendat, așa cum prevede legea.

”Da, m-au oprit şi pe mine ca să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nici o declaraţie. Păi ce-i aia? Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă”, a declarat Gigi Becali, la Antena 3.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here