LIFE

Gigi Becali a donat o sumă uriașă Spitalului ”Matei Balș”

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri, Gigi Becali, a anunțat că a donat o sumă uriașă Spitalului de Boli Infecțioase ”Matei Balș”. Instituția medicală a confirmat donația.

Informația despre neajunsurile de la Spitalul ”Matei Balș” din Capitală a fost făcută publică de Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că a donat, până în prezent, suma de 100.000 de euro către unitatea medicală. Institutul a luat legătura, săptămâna trecută, cu Becali. Fără să stea pe gânduri, omul de afaceri și-a mobilizat persoanele de încredere de la palat, care au plecat, de urgență, la cumpărături.

”Cei de la «Matei Balș» mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mopuri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coronavirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!”, a declarat, pentru cancan.ro, Gigi Becali.

Finanțatorul FCSB a spus că are o relație specială cu directorul Spitalului ”Matei Balș”, iar când i-a cerut ajutorul, a răspuns afirmativ.

”Există o listă oficială a Spitalului Matei Balș cu ce au nevoie acum. Am luat tot ce era nevoie pentru spital. Am zis ca plătesc câte 5.000 de măști pe zi, plus halate, consumabile, mese, scaune, paturi, televizoare, calculatoare. Ce să fac eu cu banii, dacă semenii mei sunt bolnavi? Cel mai important fac rugăciune în fiecare zi pentru semenii mei. Doar de la Matei Balș mi s-a cerut ajutorul, pentru că acolo am unele relații cu domnul Streinu Cercel”, a afirmat Becali la România Tv.

El a fost impresionat de situația de la Spitalul ”Matei Balș”.

”Spuneau oamenii că nu mai au unde să să stea. Făceau teste și stăteau în picioare. Am dus o sută de scaune și nu știu câte mese și paturi. Am dat și 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare și 20.000 de euro pentru un mare scanner. Fata domnului Adrian Streinu Cercel mi-a cerut ajutorul. Streinu Cercel a făcut lista cu ce era nevoie”, a spus Gigi Becali, la Antena 3.

Gigi Becali a dezvăluit că până acum a cheltuit peste 100.000 de euro pentru materialele cerute săptămâna trecută de cei de la „Matei Balş”, însă cheltuielile se află abia la început, urmând să achiziţioneze măşti, halate şi alte echipamente, toate în cantităţi foarte mari.

„Chiar azi mă duc la bancă să mai plătesc o tranşă”, a mai afirmat Gigi Becali.

El a mai dezvăluit că, anterior, a mai ajutat Institutul ”Matei Balş” cu peste un milion de euro, în lupta împotriva hepatitei C.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here