Stirile ZileiTârgu-Jiu

Gherghe: Prefectura și ANFP ar trebui să se sesizeze în cazul Grecu și Pițu

Mihai Gherghe crede că Prefectura Gorj și Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici ar trebui să se autosesizeze în cazul celor două funcționare din Primăria Târgu-Jiu, Camelia Grecu și Alina Pițu, nominalizate de primarul liberal Marcel Romanescu ca făcând parte din echipa care l-a ajutat ”să demoleze PSD și să scoată viceprimarii în decor”.

Gherghe, candidat pe lista PSD pentru Consiliul Local Târgu-Jiu, fost secretar de stat în Ministerul Culturii spune că declarațiile lui Romanescu arată că nu majoritatea PSD-ALDE-PSRo a fost cea care a generat scandalurile din consiliul local.    

Gherghe le acuză pe Grecu și Pițu că au blocat majoritatea din Consiliul Local în diverse situații, cum ar fi cea privind organizarea concursului pentru postul de director al Clubului Sportiv Municipal.

Mihai Gherghe mai spune că a fost falsă ideea, vehiculată în spațiul public, referitoare la lupta politică din consiliul local, câtă vreme, în 2019, din 587 de proiecte inițiate de primarul Romanescu, doar 24 au fost retrase sau respinse.   

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here