LIFE

Gheorghe Zamfir, pe aceeași scenă cu legendarii Sting, Zucchero și Andrea Bocelli

Gheorghe Zamfir va împărți scena cu legendarii Sting, Zucchero și marele tenor Andrea Bocelli. Românul, cândva cel mai cunoscut muzician la nivel mondial, se numără printre superstarurile care vor cânta, pe arena Pala Bigi, din Regio Emilia Italia, ”acasă” la marele Andreea Griminelli, cu ocazia zilei sale de naștere.

Griminelli, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică clasică din Italia, va împlini 60 de ani, prilej cu care, în orașul unde s-a născut și unde continua să locuiască, își organizează gala aniversară. Fondurile rezultate în urma spectacolului vor sprijini comunitatea locală și proiecte importante ale primăriei.

Alături de Gheorghe Zamfir, Sting, Zucchero și marele tenor Andrea Bocelli, în spectacolul aniversar al lui Andreea Griminelli vor mai cânta soprana sud coreeană Sumi Jo, solista americană Amii Stewart, veteranul solist italian Renato Zero, dar și Irene Fornaciari și Beppe Carletti, acompaniați de prestigioasa Orchestră Simfonică și corul Stradivarius.

Încă popular în multe colțuri ale lumii, ultimii ani din cariera lui Gheorghe Zamfir au fost plini de succese reputate în locuri din întreaga lume. A fost primit în China ca un erou național, l-a însoțit pe Andre Rieu în multe concerte, la București și în Europa, i-a cântat Papei și întregii lumi creștine, alături de celebra solista Anastasia, fiind capetele de afiș ale Concertului Tradițional de Crăciun de la Vatican(2018).

Andreea Griminelli a insistat să aibă alături, în concertul său aniversar, ce va avea loc pe 20 noiembrie a.c., numai prieteni, artiști cu care a colaborat. Cu Gheorghe Zamfir (78 ani) a urcat pe scenă în câteva evenimente de gală, fiind recomandat de Andreea Bocelli. Griminelli și Bocelli cântă de mulți ani împreună iar cel mai mare succes al lor s-a înregistrat în Central Park, New York, unde au avut o audiență de peste 70.000 spectatori. Alături de legenda bluesului italian Zucchero și Irene Fornaciari, Griminelli a umplut istorica Madison Square Garden, tot din New York.

”Există oameni care apar ca o briză de aer proaspăt în viața ta și-ți rămân definitiv aproape. Prietenia minunatului muzician Andrea Griminelli mă bucură nespus iar prezența mea printre marii muzicieni invitați la sărbătorirea carierei lui, nume lângă care am mai performat, mă onorează” a declarant Gheorghe Zamfir.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here