LIFE

Gérard Depardieu, acuzat de viol. Parchetul cere anchetă

Gérard Depardieu este acuzat de o tânără actriţă de viol, fapte care s-ar fi întâmplat în 2018. După o clasare fără urmări, procedura este relansată de Parchetul din Paris, scrie presa franceză.

Parchetul din Paris i-a solicitat unui judecător să ancheteze acuzaţiile de viol care-l vizează pe Gérard Depardieu, care de altfel le contestă, după ce iniţial cazul a fost clasat, scrie AFP. Pentru a relua investigaţiile, reclamanta, o actriţă, în vârstă de 20 de ani, a depus plângere în martie ca parte civilă după această clasare în primăvara anului trecut. Contactat de AFP, avocatul actorului Hervé Témime nu a comentat.

În iunie 2019, Ministerul Public a concluzionat, la capătul anchetei preliminare de nouă luni, că „numeroasele investigaţii făcute” nu au „permis caracterizarea infracţiunilor denunţate”. Prima plângere a fost depusă la finalul lunii august 2018, la Jandarmeria din Lambesc (Bouches-du-Rhône). Potrivit actriței, faptele s-ar fi derulat la domiciliul din Paris al starului, un hotel particular din arondismentul VI, între 7 şi 13 august 2018.

Parchetul din Aix-en-Provence a deschis imediat o anchetă preliminară, înainte de a renunţa în favoarea Parchetului din Paris, care a încredinţat ancheta poliţiei judiciare. Actorul în vârstă de 71 de ani, a fost audiat de Poliţie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here