LIFE

George Burcea și Viviana Sposub, sărut la «Ferma»

Noul sezon „Ferma” se anunță incendiar! De marți, 8 septembrie, telespectatorii vor fi cu ochii pe vedetele care se dezobișnuiesc ușor-ușor de viaţa confortabilă de la oraș și sunt puse în fața unor provocări cum nu au mai întâlnit. Unul dintre momentele fierbinți ale acestui sezon este sărutul dintre Viviana Sposub și George Burcea, care i-a luat prin surprindere pe cei care au văzut promo-ul emisiunii, dar și pe ceilalți concurenți.

Noul format al reality show-ului pune față în față două echipe: orășenii și sătenii. Taberele vor avea de împărțit controverse și orgolii, dar și adevărate dueluri în arenă. Tocmai la finalul unui astfel de duel au loc sărutul și îmbrățișarea dintre fostul soț al Andreei Bălan și asistenta de la „Vorbește lumea”.

Filmulețul de promovare a emisiunii a ajuns și pe paginile de socializare ale lui George Burcea, semn că nu s-a ferit să arate sărutul cu Viviana. Dacă între cei doi s-a înfiripat ceva de viitor rămâne de văzut, dar cert este că momentul lor nu a rămas fără ecou și fără întrebări.

Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton, Gabriel Toader, Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei sunt cei 8 săteni de la „Ferma”, în timp ce echipa orășenilor este formată din: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac, Giulia Nahmany, Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

Deşi, inţial, s-a spus că „Ferma: orășeni vs. săteni” se va filma în Delta Dunării, iată că filmările au loc tot la Cocani, judeţul Dâmboviţa, acolo unde s-a înregistrat şi primul sezon prezentat de Iulia Vântur.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here