Stirile ZileiTârgu-Jiu

Gard cu tablă zincată pe Calea Eroilor. Romanescu: Așa a fost prevăzut în proiect

Un gard cu tablă zincată, ce urmează să fie montat în fața caselor de  pe Calea Eroilor, creează discuții la Târgu-Jiu. Consilierul local Pro România Luminița Popescu și-ar fi exprimat nemulțumirea.

Conform primarului Marcel Romanescu, gardul a fost prevăzut în proiectul de modernizare a străzii,  conceput de arhitectul Dorin Ștefan.   

”Eu sunt economist, când vorbim de cultură accept soluțiile propuse de oamenii de specialitate” a declarat Romanescu.  

Romanescu îl așteaptă la Târgu-Jiu pe arhitectul Dorin Ștefan pentru a explica rolul gardului din tablă. La discuții este invitată și Luminița Popescu, consilier local Pro România, fost candidat la primărie, care are un alt punct de vedere privind amenajarea Căii Eroilor.  

Comments (1)

  1. Dom’ primar, dar daca arhitectul priceput ar fi prevazut gard din sarma ghimpata ca la puscarie, tot pe mana proiectantului lui peste prajit mergeai? Suntem blestemati sa ne conduca dascali care nici la catedra n au stralucit, dascali care traiesc intr o lume paralela, o luma care nu are nimic in comun cu viata normala de zi cu zi a cetatenilor, dascali care nu au pricepere pe latura tehnica. Felicitari Luminita Popescu pentru siritul de observatie si atitudine. Luati aminte la o femeie mai barbati fara oua din primaria si CL Tg JIu.

Comment here