LIFE

Gala Premiilor Oscar, din nou fără gazdă

Gala Premiilor Oscar nu va avea nici anul acesta o gazdă, a confirmat Karey Burke, şefă a ABC Entertainment, citată de Variety.

Nominalizările pentru cea de-a 92-a ediţie a galei de decernare a premiilor Oscar vor fi anunţate pe 13 ianuarie 2020. Ceremonia va avea loc pe 9 februarie, la Los Angeles. Producătoarele galei vor fi Lynette Howell Taylor şi Stephanie Allain.

„Ne aşteptăm că vom avea un set de nominalizări foarte comercial şi multe elemente ne-au făcut să credem că vom avea din nou un show foarte distractiv”, a spus Burke.

Anul trecut, a fost prima dată în trei decenii când Oscarurile nu au avut o gazdă. Kevin Hart fusese anunţat, însă a renunţat la rol din cauza scandalului iscat privind mesaje homofobe publicate online de el în urmă cu câţiva ani. Totuşi, audienţa galei din 2019 a fost mai crescută faţă de cea din 2018, ajungând la aproximativ 30 de milioane de telespectatori. Gala Premiilor Oscar, difuzată în Statele Unite de postul ABC, este supervizată de Academia Americană de Film, iar reţeaua de televiziune poate oferi consultanţă şi poate face recomandări.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here