LIFE

Gala premiilor FIFA The Best: Lionel Messi, cel mai bun jucător; Jurgen Klopp, cel mai bun antrenor

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a câştigat premiul FIFA The Best, pentru cel mai bun jucător al sezonului, după ce i-a întrecut pe Virgil van Dijk şi Cristiano Ronaldo.

Cea mai bună jucătoare a sezonului a fost desemnată americanca Megan Rapinoe. Jurgen Klopp, managerul grupării Liverpool, a fost desemnat cel mai bun manager al sezonului, iar premiul pentru cel mai bun portar i-a revenit lui Alisson, tot un reprezentant al “cormoranilor.”

Leeds United şi managerul Marcelo Bielsa au primit premiul fair-play, în timp ce premiul FIFA al fanilor a fost acordat Silviei Grecco, din Brazilia, cunoscută pentru dragostea pe care o împărăşeşte faţă de clubul Palmeiras, alături de fiul ei nevăzător Nikollas. Premiul Puskas pentru cel mai frumos gol i-a fost acordat ungurului Daniel Zsori.

Premiul pentru cel mai bun antrenor din fotbalul feminin i-a revenit lui Jill Ellis, iar portăriţa sezonului a fost Sari van Veenendaal.

În cadrul ceremoniei a fost desemnată şi echipa anului formată din: Alisson -Matthijs de Ligt, Marcelo, Sergio Ramos, Virgil van Dijk – Frenkie de Jong, Eden Hazard, Luka Modrici – Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe, Lionel Messi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here