LIFE

Gala MTV Europe Music Awards 2021, transmisă live din Budapesta pe 14 noiembrie

Gala MTV Europe Music Awards va fi transmisă anul acesta, live, de la Papp László Sportaréna din Budapesta. Publicul din România va putea urmări evenimentul pe data de 14 noiembrie pe MTV, începând de la ora 20.00 (pre show) şi orele 21.00 (main show). Gala va fi difuzată şi în reluare pe 15 noiembrie (orele 10.10, 14.25, 19.25, 22.45).

„Cu o amprentă globală care cuprinde 180 de ţări şi nenumărate culturi, Gala MTV EMA din 2021 va fi un prilej incredibil pentru ca publicul nostru să celebreze împreună muzica şi puterea ei de a depăşi orice graniţă. După o perioadă atât de lungă, sunt foarte fericit că evenimentul se va desfăşura la Budapesta, pe durata unei nopţi ce va fi cu siguranţă una extraordinară şi va răsuna la nivel global” a declarat Raffaele Annecchino, preşedinte şi CEO al ViacomCBS Networks International.

„Premiile MTV EMAs sunt cea mai cea mai importantă seară din industria muzicală pentru noi, pentru că reuneşte fani din toate colţurile lumii. EMA-urile din 2021 vor fi un eveniment deosebit, transmis live din Ungaria, care va lumina scena cu spectacole incredibile, create pentru a celebra toţi fanii muzicii şi artiştii pe care aceştia îi iubesc” a declarat Bruce Gillmer, preşedinte Music, Music Talent, Programming & Events, ViacomCBS.

Gazda show-ului, lista nominalizărilor, prezentatorii şi artiştii vor fi anunţaţi ulterior. Fanii pot urmări ultimele noutăţi despre EMAs pe Instagram, TikTok, Twitter şi Facebook, urmărind #MTVEMA.

Comment here