LIFE

Gabriela Cristea revine la TV. Ce emisiune va prezenta

Gabriela Cristea revine pe micile ecrane. Ea va prezenta o nouă emisiune la postul de televiziune Antena Stars. Începând din data de 21 octombrie, Gabriela Cristea va modera emisiunea ”Like a star!”.

Potrivit spynews.ro, în emisiunea pe care o va modera Gabriela Cristea, 12 concurenţi, 6 fete şi 6 băieţi, ce vor locui împreună în toată această perioadă, vor avea drept scop atragerea unui număr cât mai mare de urmăritori pe o platformă social media. Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri, în intervalele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbăta, de la 18:45 la 20:45.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred că suntem cu toţii de acord că platformele social media au devenit parte din viaţa noastră. Trebuie să recunosc că viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit părinţi pentru a doua oară, însă mă simt pregătită 100% să revin pe piaţa media. Am toată susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment. Consider că experienţa mea în televiziune mă va ajuta atât pe mine, să mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apărea în casă, cât şi pe ei, pentru că sunt hotărâtă să le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenţi să se afirme! Va fi un experiment social interesant, pe care abia aştept să îl descoperim împreună, căci vă dau întâlnire zilnic!”, a declarat vedeta pentru sursa citată.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute moderatoare de televiziune de la noi din țară. De-a lungul anilor, a prezentat numeroase show-uri. În plan personal, Gabriela Cristea a devenit mamă pentru a doua oară în data de 17 martie, când a adus pe lume o fetiță, Thea Iris Selena. Gabriela Cristea și Tavi Clonda mai au o fetiță, Victoria.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here