LIFE

Gabriela Cristea prezintă ”Mireasa: Urzeala soacrelor”

Începând de luni, 29 martie, Gabriela Cristea va prezenta show-ul ”Mireasa: Urzeala soacrelor”, o extensie a reality show-ului ”Mireasa”, de la Antena 1.

Zilnic, după difuzarea ediţiei ”Mireasa” de pe Antena 1, de la ora 14:00, începând cu ora 19:00, gazda show-ului ”Mireasa – Urzeala soacrelor”, Gabriela Cristea, îi invită pe telespectatori pe Antena Stars să continue creionarea poveştilor prin dezbaterea argumentată a subiectelor zilnice, alături de invitaţi speciali şi să afle detalii în premieră despre participanţi, dat fiind faptul că aceştia sunt într-o competiţie. Mai mult, cei de acasă vor avea ocazia, prin intermediul emisiunii ”Mireasa: Urzeala soacrelor”, să îşi susţină favoriţii în direct, la tv.

„Sunt tare fericită să fac parte din acest proiect, mă simt onorată de faptul că am fost cooptată în această echipă şi că odată cu lansarea ”Mireasa – Urzeala soacrelor”, telespectatorii vor avea ocazia să cunoască în premieră şi soacrele mici, dar şi alţi susţinători ai concurentelor ”Mireasa”, iar aceştia, la rândul lor, le vor putea ajuta pe concurente în momente-cheie din competiţie”, a declarat Gabriela Cristea.

„O să îmi fie puţin dificil, pentru că o să am serile ocupate, timp pe care îl valorificam la maximum împreună cu familia mea, dar am să recuperez weekendurile. Îi invit cu mare drag pe telespectatori ca începând din 29 martie, de la ora 19:00, să fie alături de noi, în direct din studioul ”Mireasa: Urzeala soacrelor”, de la Antena Stars şi dacă au ceva de comunicat, să o facă, pentru că noi suntem deschişi să îi ascultăm pe toţi cei care au o poveste de spus vis-a-vis de ce se întâmplă în casa Mireasa!” a mai transmis prezentatoarea.

Comment here