LIFE

Gabi Balint, mesaj emoționant după ce a fost operat la inimă: «A trecut. Sunt ca nou»

A avut noroc! După ce în urmă cu 7 zile a ajuns de urgență la spital și a trecut printr-o intervenție în urma căreia i s-au montat trei stenturi la inimă, Gabi Balint se simte mai bine și urmează să fie externat. Fostul fotbalist a lăsat un mesaj pe contul de Facebook, prin care îi înștiințează pe prieteni despre starea de sănătate și le mulțumește tuturor pentru mesaje.

A văzut moartea cu ochii, după cum chiar el a spus! Joi, 19 septembrie, Gabi Balint (56 de ani) se afla în platoul postului TV Digi Sport, unde activează ca analist, și unde comenta alături de Ilie Dumitrescu duelul CFR Cluj-Lazio, scor 2-1. A doua zi, vineri seara, acestuia i s-a făcut rău și a ajuns de urgență o clinică privată unde a aflat că a făcut infarct, apoi a fost transportat la Spitalul Fundeni, unde a fost operat. Trei stenturi i s-au montat la nivelul inimii, situația lui Balint fiind una destul de delicată. Iată că la șapte zile de la acest eveniment, fostul internațional se simte mai bine și urmează să fie externat.

Din camera de spital, sportivul a făcut o postare pe pagina lui de Facebook, prin care le mulțumește celor care au avut grijă de sănătatea lui, dar și fanilor săi care au stat cu sufletul la gură și i-au transmis un gând bun.

”De vreo 5 zile, tot privesc pe fereastra salonului spitalului Fundeni și mă întreb: «O fi Lăcă sau îngerul meu păzitor?!» Gata. A trecut. Sunt ca nou. Mulțumesc pentru toate mesajele voastre (mult mai multe decât cele pe care le primesc de ziua mea sau de Crăciun). Mulțumesc că v-ați facut griji și v-ați rugat pentru mine! Am realizat cât sunt de apreciat în țara mea și asta mi-a dat putere. Totuși, când mi-am citit CV-ul pe anumite platforme online… Balint a fost…a jucat…a câștigat… Brrr. Senzația că eram deja plecat cu mingea la picior m-a cuprins. Mă înclin în fața colectivului de medici si asistenți de la institutul de urgență pentru boli cardiovasculare Dr. C.C. Iliescu. Datorită lor mai pot să hoinăresc și eu prin viață. Nu există cuvinte care să-mi exprime mulțumirea. În fiecare zi ne intersectăm cu ea în oraș. Cu ambulanța. O privim cum trece în viteză cu girofarurile și sirena pornite, strecurîndu-se printre mașini. Niciodată nu m-am gândit că într-o bună zi aș putea fi eu cel care are nevoie de ajutor. Rămâneți în mașini! Priviți-o de acolo”, a scris Gabi Balint pe pagina sa de Facebook.

Postarea emoționantă a strâns mii de aprecieri și mesaje pozitive la adresa celebrului Balint.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here